Primer Concurs Literari de Narrativa i Poesia de Riba-roja

cartel riba

L’Ajuntament de Riba-roja ha obert novament la convocatòria del I Concurs Literari de narrativa i poesia de Riba-roja destinat a tota la població major de 14 anys.

Aquesta iniciativa té com a objectiu promocionar la literatura i incentivar la creativitat literària, en les modalitats de narrativa i poesia. El concurs té dues categories; juvenil, de 14 a 18 anys (nascuts entre 2002 i 2006) i adults, a partir de 19 anys o més.

Els participants podran optar per qualsevol temàtica i les obres hauran de ser originals, inèdites (inclosos mitjans electrònics) i no premiades en altres certàmens.

Les obres podran estar escrites en valencià o castellà i cada autor o autora només podrà presentar un treball per categoria i modalitat, i no s’admetran treballs col·lectius.

El jurat, format per persones relacionades amb el món de la cultura, l’educació i la literatura, valorarà la qualitat literària o poètica considerant la forma, estructura, l’estil, l’argument, els personatges, la prosa, els recursos poètics emprats o la rima, entre altres aspectes.

Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic. Els primers classificats, en la categoria d’adults, tant en la modalitat de poesia com en relat, rebran 450 euros, mentre que en la categoria juvenil, el premi serà de 250 euros.

Els dos finalistes per modalitat i categoria, rebran lots de llibres d’autors locals per valor de 60 euros. Els 8 finalistes rebran un lot de llibres per valor de 60 euros.

El termini establit per a la presentació d’obres finalitza el 4 de novembre i la decisió del jurat es farà públic l’11 de desembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà