El Conservatori de Llíria celebra la ‘Setmana Cultural Gaspar Sanchis’

cartel lliria

Del 29 al 31 de marzo el Conservatori de Llíria desenvoluparà, de forma telemàtica la Setmana Cultural amb un ampli programa d’activitats amb professionals valencians de primer nivell.

Enguany esta Setmana Cultural serà la primera edició que rebrà el nom de Gaspar Sanchis, que va ser director del centre durant 12 anys ,i que va apostar i va promoure, juntament amb tot el claustre, esta iniciativa que es manté en l’actualitat.

Per això, amb el desenvolupamentd’esta setmana cultural, l’Ajuntament i el Conservatori tracten de rendir un emotiu homenatge a la seua figura, mantenint així el seu record i la seua essència, a través d’una de les activitats més distingides del centre.

Programa d’activitats:

El dilluns, 29 de març, (18.15 hores) cada especialitat instrumental realitzarà un taller-conferencia a càrrec de professors de l’Orquestra de València i de la Banda Simfònica Municipal de València.

El dimarts, 30 de març, (18.15 hores) el compositor i catedràtic del Conservatori Superior de Música de València (CSM), Andrés Valero-Castells, impartirà un taller-conferencia.

El dimecres, 31 de març, (18.15 hores) l’especialista Agustín Marqués impartirà a l’alumnat un taller inspiracional de coachingeducatiu

cartel lliria 2

El regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, ha explicat que, després de 19 edicions de la Setmana Cultural del Conservatori de Llíria i de les complicacions de l’últim curslectiu, on l’emergència sanitària va impedir dur-la a terme, “es reprén de manera telemàtica esta setmana tan especial per al centre, que permet aportar dinamisme, projecció i vitalitat musical a la ciutat”.

García ha felicitat l’equip directiu i al professorat per “l’esforç i dedicació que demostren, any rereany, en el muntatged’estaSetmana Cultural, incorporant nous elements i activitats que enriqueixen la formació de l’alumnat. Enguany, a més, ambel factor sentimental afegit per l’homenatge de l’Ajuntament i del centre a la figura de Gaspar Sanchis”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà