l’Eliana acull una jornada sobre les obligacions legals de les associacions

cartel Eliana 20 mayo

L’Ajuntament de l’Eliana acollirà, dijous que ve 20 de maig, la jornada ‘Les obligacions legals de les associacions’, organitzada per la Diputació de València i la Universitat de València. En ella, els gerents, responsables i membres de les associacions coneixeran, de manera pràctica, aspectes rellevants que afecten la seua organització en qüestions jurídiques (incloses les relacions amb la seu electrònica de l’Administració), comptables, fiscals i laborals.

La jornada, emmarcada en el 3r cicle sobre emprenedoria, economia social i sostenible, serà presencial i en línia i se celebrarà, entre les 17 i les 20.30 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural.

L’alcalde, Salva Torrent, serà l’encarregat d’obrir la sessió, juntament amb Carlos Fernández Bielsa, vicepresident 3r de la Diputació. Les ponències, a càrrec de docents especialitzats, s’iniciaran amb Pilar Alguacil, directora de l’Aula Empresocial, a la qual li seguirà la taula de conferències sobre els aspectes jurídics i comptables de les associacions i la taula de ponències amb l’experiència i bones pràctiques de les associacions de comerciants. Després de la pausa per al descans, la jornada tancarà amb una segona part de conferències, aquesta vegada sobre els aspectes fiscals i laborals d’aquesta mena d’entitats.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s emplenat el formulari web i seleccionar la modalitat presencial o en línia. En el cas de triar aquesta segona opció, rebran un enllaç al seu correu electrònic on connectar-se el dia i l’hora de la sessió. Més informació en empresocial@uv.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà