Les polítiques socials, protagonistes de l’acte comarcal de Compromís Camp de Túria

acte comarcal compromis

La trobada té lloc el pròxim divendres 9 de juliol a l’Espai Jove de Llíria

Llíria acollix l’acte comarcal de Compromís Camp de Túria, La Serrania i el Racó d’Ademús sota el títol: “Rescatem persones: polítiques socials de reconstrucció”. Se celebra el divendres 9 de juliol, a les 19.30 hores, a l’Espai Jove de Llíria

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’Enric Juan, director general d’Infraestructures Socials; Carles Esteve, diputat a les Corts Valencianes; la portaveu de Compromís per Llíria, Empar Llàcer; i la regidora de Polítiques Inclusives del municipi, Vallivana Murgui. 

Compromís inicia una campanya de presentació del Pla Convivint i el Pla Creixent, impulsats pel govern del Botànic, per les comarques de tot el territori valencià. Estos dos plans suposen la planificació de la construcció d’infraestructures socials i sanitàries per als pròxims 4 anys

“La posada en marxa del Pla Convivint i el Pla Creixent ha sigut una notícia importantíssima per a tota la comarca i, especialment, per a Llíria” explica la portaveu local, Empar Llàcer. “Des de l’entrada de Compromís al govern de Llíria hem donat un fort impuls a les mesures de protecció socials des del departament de Polítiques Inclusives . Ara, després de molts anys, aconseguim donar resposta a les necessitats assistencials de Llíria i la comarca”. 

El Pla Convivint portarà a Llíria quatre centres i infraestructures de protecció social: un centre de dia de persones majors, una residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional, un centre de salut mental i un Punt de Trobada Familiar. Per tal de complir les mesures de seguretat de la covid19, el col·lectiu ha preparat un formulari d’inscripció:    . La jornada finalitzarà amb un sopar de convivència de Compromís Camp de Túria, La Serrania i el Racó d’Ademús.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà