L’Eliana: Arranca la programació dels Cicles de Cinema

cartel leliana

Per primera vegada Espanya celebra, aquest 6 d’octubre, el Dia del Cinema Espanyol, una efemèride al qual l’Ajuntament s’ha volgut sumar a fi de reconéixer el paper de les i els cineastes i la seua influència i importància en la vida cultural i social del nostre país, així com el valor patrimonial del nostre cinema.

La data triada correspon al dia oficial del final de la producció de ‘Esa pareja feliz’ (1953), pel·lícula emblemàtica escrita i dirigida per Juan Antonio Bardem i Luis García Berlanga. Justament aqueixa serà una de les pel·lícules que formarà part de la programació del Cinefòrum, el 3 de novembre, i en l’àmbit també de les celebracions de l’Any Berlanguià que se celebra en la localitat fins el mes vinent de desembre amb altres obres del director com ‘Calabuig’, ‘Novio a la vista’ o ‘Plácido’.

Els Cicles de Cinema de l’Eliana estan compostos pels programes del Cinefòrum dels Clàssics del cinematògraf, Llibres en pantalla i el Cinema dels diumenges, que va arrancar el passat 3 d’cotubre amb ‘La noche americana’. Aquest dimecres, a les 18.30 hores, la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural acollirà el clàssic ‘Con faldas y a lo loco’.

Per part seua, Llibres en pantalla iniciarà la seua temporada 2021/2022 amb la pel·lícula espanyola ‘El inconveniente’. L’agenda dels Cicles recull, a més, la riquesa i la diversitat de la nostra cinematografia amb títols com ‘Atraco a las tres’ o ‘Elisa vida mía’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà