La MARCEL torna als carrers de l’Eliana

cartel marcel

La V edició de la Mostra d’Arts de Carrer de l’Eliana (MARCEL) tornarà la setmana vinent als carrers de la localitat després de l’aturada del passat any a causa de la pandèmia entre el dissabte 30 i el diumenge 31 d’octubre en una versió reduïda.

La MARCEL és un projecte cultural que busca acostar el teatre, les arts circenses o la dansa, entre altres disciplines artístiques de carrer als veïns, democratitzant així la cultura i fent-la accessible en igualtat de condicions per a tothom.

Les actuacions arrancaran el dissabte a la vesprada amb ‘Save The Temazo’ a les 18.30 hores, de la mà de Col·lectiu Frenètic en la plaça d’Europa del Parc de la Pineda.

En aquest xou circense el públic participarà en el rodatge d’un vídeo promocional.

A continuació, a partir de les 20 hores i sobre el mateix emplaçament del parc, tindrà lloc l’espectacle ‘Migrare’ a càrrec de Maduixa Teatre.

En ell, quatre dones i un espai minat d’obstacles, d’odis irracionals i prejudicis dels qui van haver de deixar la seua terra d’origen, busquen ara un lloc on arrelar-se i poder ser. Aquest serà un espectacle sobre la seua lluita, la de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

Aquesta cinquena edició tancarà el diumenge 31 d’octubre amb un espectacle per a públic familiar, a partir de les 12 del migdia en la plaça Pau i Llibertat-Lluís Escribà.

‘Píxels Offline’, a càrrec de la Banda del Drac, brindarà una gran festa musical de rock, pop i tecno plena de cançons i jocs per a xiquets i xiquetes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà