San Antoni de Benaixeve llança un programa d’ajuda a l’emprenedor

banderas ayuntamiento san antonio

Aquest nou impuls ha sigut programat per la regidoria de Comerç i Impuls Local

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve llança un programa de mentories per a emprenedors. El curs es realitzarà al llarg d’un trimestre i es durà a terme tres vegades a l’any: de febrer a abril, de maig a juliol i de setembre a novembre. Cada curs estarà limitat a 20 places.

El programa d’ajuda a l’emprenedor oferirà una mentorització personalitzada per als projectes dels assistents al curs. Es treballaran continguts sobre estratègies de negoci, pla de viabilitat, Marketing digital i vendes, així com assessorament i gestoria, a través de continguts teòrics i tallers pràctics. Per a això, el programa comptarà amb la participació de mentors especialitzats en diferents àrees.

El curs serà gratuït i s’impartirà presencialment els dimecres de 9.30 a 11 hores a la Sala Multiusos de l’Ajuntament. Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç: de https://forms.gle/WLU5iCpHwmvn5eAW8 o bé contactant al correu carmen@carmenorero.es o al telèfon 722 314 224. Termini d’inscripció obert fins al 6 de febrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà