Bétera torna a celebrar Carnestoltes

cartel betera

El dissabte 25 de febrer tornarà el colorit típic de Carnestoltes als carrers de Bétera en una desfilada, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia del covid.

La música d’una xaranga i el ritme d’una batucada donarà el senyal d’inici d’una desfilada que eixirà de l’Albereda a les 17:30 hores i recorrerà diversos carrers de Bétera fins a arribar a l’edifici de Casa Nebot on el jurat farà lliurament dels premis a les millors disfresses de la vesprada.

Com cada any des de fa ja sis edicions, la regidoria de Festes, ha posat en marxa el Concurs d’Antifaços que ja s’ha comunicat a tots els centres educatius del municipi perquè animen a l’alumnat a participar.

Els premis d’aquest concurs, que ompli l’àrea de Festes de preciosos antifaços entre els quals es tria el millor, s’entregaran el mateix dissabte 25 en finalitzar la desfilada de disfresses en l’edifici de Casa Nebot.

Bétera també viurà el Carnestoltes gràcies a l’Associació de Veïns de la Urbanització Mas Camarena que ha organitzat una altra desfilada per a dissabte 19 de febrer.

De 17:30h a 19 hores i a ritme de batucada els xiquets recorreran la urbanització fins a arribar al Club Social on s’atorgaran els premis a les millors disfresses individuals i en grup. La vesprada estarà acompanyada d’un bon xocolate calent per a tots els participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà