Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a la Crida 2022

SAB Fallas 2022

L’acte serà el tret d’eixida per a les Falles 2022

Aquest diumenge 27 de febrer comença la programació de Falles 2022 amb la tradicional Crida. A partir de les 12.30h, les comissions falleres realitzaran un recorregut des del carrer Gafarda fins a la Plaça de l’Ajuntament, passant per diversos carrers del nucli urbà.

A les 13 hores, des del balcó de l’Ajuntament, les Falleres Majors de cada comissió llegiran públicament els seus discursos per a donar el tret d’eixida als actes fallers. L’alcalde, Enrique Santafosta, també es dirigirà a la població amb un discurs.

En finalitzar l’acte, la Societat Musical SAB interpretarà en directe l’himne de la Comunitat Valenciana a la mateixa plaça. A continuació s’inaugurarà l’exposició del Ninot, disposada en els cubs de cristall.

A les 14 hores, la comitiva es desplaçarà al parc de Sant Vicent, situat entre els carrers Sant Vicent Ferrer i del Sequer, per assistir a la primera mascletà de les Falles 2022.

Per a aquest acte, la Policia Local de Sant Antoni ha preparat un plànol amb els recorreguts de la comitiva fallera, així com la nova ubicació de la mascletà -que es trasllada de la zona de gossos a una altra àrea del parc-.

També es comparteix documentació específica sobre la normativa sanitària i recomanacions de la Generalitat Valenciana per a la celebració d’actes festius, disponible en el següent enllaç:
https://coronavirus.san.gva.es/documents/469630/1861546/Normas_para_fiestas_populares.pdf/b971578e-b809-8f82-217b-71a8e9bdbcec?t=1644861918326

Atés que es preveuen aglomeracions, especialment, en els actes de la plaça i la mascletà, recordem que és obligatori l’ús de mascareta quan no es puga guardar la distància interpersonal mínima.

Finalment, es posa a la disposició de la població l’autorització per a reduir l’edat dels menors que tiren petards del calibre 1 i 2 durant els actes fallers: http://www.sanantoniodebenageber.com/files/52023 .

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà