Torna l’escola d’estiu de natació a la Piscina Municipal de l’Eliana

cursos natacion l'eliana

L’escola d’estiu de natació torna a la Piscina Municipal de l’Eliana durant els mesos de juliol i agost. Per a aquelles persones interessades a practicar aquest esport durant la temporada estival, l’Ajuntament ha organitzat una sèrie de cursos de dues hores setmanals per a totes les edats, que es realitzaran els dimarts i dijous i els dimecres i divendres de 9 a 10 hores i d’11 a 12 hores.

Les persones que així ho desitgen poden inscriure’s al Poliesportiu fins dijous que ve 23 de juny en el grup que els corresponga segons la seua edat: preescolar (de 3 a 5 anys), primària (de 6 a 15 anys) i adults (a partir de 16 anys). Per a més informació poden contactar amb el telèfon d’atenció al públic 96 274 00 55 i el correu electrònic recepcionpoli@leliana.es.

Així mateix, la Piscina Municipal s’obrirà a la ciutadania dissabte que ve 18 de juny en horari de dimarts a divendres d’11 a 19 hores i els caps de setmana i festius d’11 a 20 hores, de manera ininterrompuda, fins al pròxim 17 de setembre. Com era habitual abans de la pandèmia, els abonaments de la temporada estaran disponibles en les instal·lacions.

L’edil d’Esports, Concha Montaner, ha animat a elianers i elianeres al fet que practiquen aquest esport i ha destacat els efectes beneficiosos que aquest proporciona a nivell físic i mental, a més de ser un bon aliat per a combatre les altes temperatures de l’estiu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà