‘A Poqueta Nit’: una proposta de ball a l’aire lliure per a la gent gran

a poqueta nit

L’àrea de Gent Gran de l’ajuntament de l’Eliana ha organitzat una sèrie de concerts a l’aire lliure amb l’objectiu que aquest col·lectiu puga socialitzar i gaudir del ball aprofitant el bon temps de les nits d’estiu i amenitzar amb cançons i melodies que els transporten a altres èpoques. En total, tres actuacions que es realitzaran els divendres 1, 22 i 29 de juliol a partir de les 20.30 hores en la plaça del País Valencià.

‘A Poqueta Nit’ és l’aposta que fa l’Ajuntament per a incentivar el benestar de la gent gran a través de la música i el ball a l’aire lliure. El grup Íntimo serà l’encarregat d’inaugurar aquest programa de concerts amb una actuació acústica de versions dels temes clàssics més coneguts. El ball arribarà el divendres 22, després de la parada de les Festes Majors, amb la parella musical Dúo Maravilloso 60-70, que animarà al públic present amb cançons plenes de ritme d’aquestes dècades. Finalment, el divendres 29 el grup WOT serà l’encarregat de posar el punt i final a l’oferta lúdica. Un trio musical estil pin-up que delectarà als i les espectadores amb les versions a tres veus dels clàssics de la dècada dels 40, 50 i 60.

La regidora, Eva Santafé, ha convidat als i les més majors del municipi a participar en aquesta activitat pensada perquè continuen actius i recuperen el temps paralitzat a causa de la pandèmia. “Volem evitar l’aïllament social i fomentar un envelliment actiu i saludable dels nostres majors”, ha comentat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà