Benaguasil dona inici a les seues festes patronals

Benaguasil dona hui la benvinguda a les seues festes patronals dedicades a la Verge de Montiel i a Sant Lluís Gonzaga amb la Presentació aquesta nit de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor.

L’Ajuntament ha preparat una extensa i variada programació destinada a tots els grups d’edat, combinant les tradicions amb els actes religiosos, culturals, etc. Així el programa de festes inclou el sopar de cinquenes, castells inflables, festejos taurins i la festa de la paella, entre altres.

Entre els plats forts del menú festiu d’enguany destaquen les actuacions de les orquestres “L’Ànec” i “La Tòquio”, el musical infantil «La màgia del circ” i “El regne del lleó”, l’espectacle d’hipnosi i mentalisme “El teu un altre jo” de Toni Pons, el musical “Liberate” del Titi o la Big Holi Benaguasil, un esdeveniment que es complementa amb una carrera de colors molt divertida , convertint a la població en un epicentre de la diversió i l’oci.

També dins de les multitudinàries propostes de la programació d’enguany destaca el concurs de Tir i Arrossegament, la partida de Pilota, el campionat de truc i botifarra, el concert de la Unió Musical, la trobada de bolillos i la Carrera Popular Licitada a la Montieleta.

Respecte als actes litúrgics aquests començaran el dia 7 de setembre amb la romeria de baixada de la patrona que serà acompanyada per centenars de veïns i visitants fins a la seua arribada a la localitat. També durant els dies 8, 9 i 10 es realitzaran tota una sèrie d’activitats religioses com ara les processons i misses en les quals, any rere any, els benaguasileros mostren el fervor a la Verge de Montiel.

La pujada de la Verge al santuari el dia 25 suposarà el punt i final d’aquest nodrit programa d’activitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà