Torneig de bàsquet ‘Ciutat de Llíria’

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria d’Esports i amb la col·laboració del Club Esportiu Bàsquet Llíria, ha presentat el torneig de bàsquet ‘Ciutat de Llíria’, una iniciativa que permetrà reviure, entre els dies 16 i 18 de setembre, el bàsquet de més alt nivell en la localitat.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha manifestat que “desenvolupar una agenda esportiva d’este prestigi és una ocasió d’or per a evocar aquelles nits màgiques del Choleck Llíria en la dècada dels 90, que tant ens van fer gaudir a la ciutadania edetana”.

El regidor d’Esports de Llíria, Paco Gorrea, ha volgut destacar que “en trobar-nos a les portes de les nostres festes patronals de Sant Miquel, podem unir dos vessants tan importants com són l’esport i la tradició”. “Això també suposa una oportunitat única per a les noves generacions com la meua, ja que podrem viure en primera persona aquelles cites màgiques de bàsquet que tant hem sentit contar a les nostres mares i pares”, ha explicat Gorrea.

Un dels grans atractius d’aquest torneig ‘Ciutat de Llíria’ serà la presència de la secció de bàsquet del FC Bayern Munic, que ha triat a Llíria com a centre neuràlgic de preparació per a la pròxima temporada. El combinat muniqués, a més, jugarà diversos partits al Pavelló Pla de l’Arc.

El més destacat serà el que es disputarà el diumenge, 18 de setembre, davant el València Basket a les 10 hores. Una trobada del més pur nivell Eurolliga, amb un preu per entrada de 5 euros. Estes es podran adquirir via online en la següent plataforma: https://app.cluber.es/clubes/5db451db15c055609207ea401f747404629b2ce1/portal/tickets

A més, els alemanys també s’enfrontaran, el dissabte 17 de setembre a les 20.00 hores, a un equip de LEB Or com el MoraBanc Andorra. El preu de l’entrada serà de 2 euros i podrà adquirir directament en la taquilla del Pavelló Pla de l’Arc.

Per a completar el marc de encontres amistosos el combinat andorrà i el Lucentum Alacant també disputaran un altre partit el divendres 16 de setembre, a les 17 hores.

El pavelló Pla de l’Arc també acollirà el torneig de LEB Plata, on el Club Esportiu Bàsquet Llíria, que es prepara per a un intens curs on tractarà d’aconseguir l’ascens a aquesta categoria, s’enfrontarà en un triangular a L’Horta Godella i a l’Alginet.

L’accés a estos encontres serà lliure.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà