Vilamarxant es bolca amb el cap de setmana del 9 d’Octubre

La localitat de Vilamarxant es bolcarà durant tot el cap de setmana amb les activitats que permetran a la ciutadania disfrutar del 9 d’Octubre. La música, l’esport i les tradicions prendran el protagonisme en el municipi del Camp de Túria.

Tant el dissabte com el diumenge tornarà a celebrar-se el concurs de tir i arrastre, regulat baix les normes de la Federació Valenciana de Tir i Arrastre, a l’Esplanada de l’Institut. El certamen, durant els dos dies, es disputarà durant el matí.

Ja en la jornada dominical del 9 d’octubre, l’esport centrarà l’atenció, ja que es disputarà una nova edició de la Volta a Peu 9 d’Octubre de Vilamarxant, que començarà a les 9 hores des de la Replaça.

En finalitzar la disputa de la prova d’atletisme popular s’entregaran els guardons per als millors esportistes de la jornada i, després arribarà el torn de l’actuació del Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant.

Les paelles solidàries, que no es van poder celebrar durant les festes patronals per la pluja, agafaran el relleu abans de l’actuació de l’Orquestra Matrix que posarà música a la vesprada des de la Replaça.

Finalment, durant tota la jornada del diumenge, la ciutadania i els visitants podran accedir als millors llibres en valencià gràcies a la Fira del Llibre en Valencià, que estarà instal·lada també en la replaça.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà