#8M: Olocau obri el concurs de cartells per al Dia de la Dona

cartel olocau

L’Ajuntament d’Olocau obrirà el 5 de gener i fins al dia 25 d’aquest mes el termini per a participar en el concurs del cartell que s’emprarà per a commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

En l’acte institucional del Dia Internacional de la Dona se li farà entrega al guanyador d’un premi de 200 euros.

Els cartells hauran de ser obres originals, de temàtica lliure i amb un format vertical. Estaran encapçalats per la llegenda: ‘8 de març, Dia Internacional de la Dona’. El concurs va dirigit a veïns i veïnes residents a Olocau i empadronats en el municipi.

Els participants hauran de presentar les seues obres (una per persona) en format DIN A4 a l’Ajuntament per Registre d’Entrada, amb pseudònim i muntades sobre un cartó. A més, s’entregarà un sobre tancat a banda (amb el mateix pseudònim) en el qual s’inclourà un full amb les dades personals (nom i cognoms, DNI, edat, autorització si l’autor o l’autora fora menor de 18 anys, adreça postal, adreça electrònica i telèfon).

Els cartells es publicaran en els mitjans de comunicació municipals i es realitzarà una votació popular a través d’una aplicació que s’habilitarà en la pàgina web de l’Ajuntament que mostrarà les obres presentades (se’n podrà seleccionar fins a un màxim de tres).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà