El Trail 3 Pics Les Rodanes 2023 arriba a Vilamarxant

cartel trail

El ‘Trail 3 Pics Les Rodanes’, organitzat pel Club d’Atletisme de Vilamarxant i amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant, tindrà lloc dissabte que ve 21 i diumenge 22 de gener.

El cap de setmana esportiu s’inaugurarà amb la jornada del dissabte en el VI Trail Kids a partir de les 16 hores. En ella, els més xicotets disputaran el Trail en les diferents categories Querubí, Pre-benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

El diumenge a partir de les 9 del matí es disputarà la competició més esperada, la Prova Reina 28K, on els corredors intentaran fer-se un buit en la línia de meta. També s’iniciarà a les 9 la Rapittrail 14K i a les 9.30 hores, la Iniciació 8K. Per tant, de manera escalonada en les seues eixides, les tres proves coincidiran en el temps.

Els dorsals per a participar en els recorreguts més llargs ja estan esgotats i que queden molt pocs disponibles per a la Iniciació 8K.

El regidor d’Esports, Gabriel Castellano, ha qualificat al ‘Trail 3 Pics Les Rodanes’ com “una de les proves més emblemàtiques” per al poble: “Un any més podrem gaudir del Trail gràcies a la gran organització i col·laboració del Club d’Atletisme de Vilamarxant. A través de la prova, la imatge esportiva de Vilamarxant es traslladarà a tota la Comunitat Valenciana”, ha afegit Castellà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà