Exposició ‘Morir a Pompeia’ de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona a la Universitat de València

cartel la pobla

La Facultat de Geografia i Història acull a partir de demà l’exposició Morir a Pompeia. L’exposició es conforma de material gràfic que ens aproxima als treballs d’excavació arqueològica en Porta Sarno de la ciutat de Pompeia i al caràcter excepcional d’un de les troballes arqueològiques més importants de l’última dècada.

En la mostra es recullen els estudis fets entorn de la tomba de Marco Venerio Secundio, un esclau públic que va aconseguir la condició de llibert i el cos del qual va ser embalsamat.

Es tracta d’un material gràfic elaborat pel Museu Etnològic de la Casa Gran i la Regidoria de Patrimoni i que ha estat sol·licitat per la Universitat de València en el programa ‘Cultura als Campus’ i dins el cicle temàtic ‘La mort i el procés de morir’.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha cedit esta exposició que podrà visitar-se durant un mes a esta facultat i posteriorment es traslladarà a la facultat de Medicina.

L’acte d’inauguració serà este dimecres 15 de febrer a les 18 hores al Vestíbul de la Facultat de Geografia i Història amb la participació de la regidora de Patrimoni, Beatriu Palmero, la historiadora Ester Alba i el degà de la facultat d’Història, Josep Montesinos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà