Sant Antoni de Benaixeve presenta les activitats pel 8 d’abril

cartel 8 abril sab

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, es prepara per a una jornada d’activitats amb motiu de la celebració de l’aniversari de la independència del municipi.

La programació començarà dissabte que ve 8 d’abril a les 9 hores amb la IV edició del Campionat Comarcal de Jocs de taula a la Sala Multiusos de l’Ajuntament, organitzat per l’Associació UDP Camp de Túria. Seguidament, en el Local del Major a les 10 hores, se celebrarà un Circuit d’Escacs de la mà de l’Associació Cultural Esportiva de San Antonio de Benagéber.

Simultàniament, a les 11 hores, tindrà lloc al Carrer Daltá i Pista del Mercat la II edició de la Trobada d’Associacions SAB i la Fira de Comerços i Empreses del propi municipi, la qual comptarà amb l’actuació de Aloha Danse Company i diferents llocs d’entreteniment per a xiquets i xiquetes com *pintacaras.

A les 14 hores, es realitzarà la tradicional paella popular pel 8 d’abril, aquesta vegada en la Plaça de l’Ajuntament.

Per a comprar el tiquet de les paelles els i les interessades hauran d’entrar a l’oficina virtual tributària a la secció d’autoliquidacions: https://autoliquidaciones.gestionmunicipal.es/46903, apartat “Festes”, “Paelles”. Hauran d’emplenar les seues dades i, una vegada fet, se’ls demanarà que seleccionen el “tipus” a través d’un menú desplegable. Han de seleccionar l’opció “Ració de paella 8 d’abril” i indicar la quantitat. Una vegada fet això, en clicar a “calcular” els eixirà el preu, que és de dos euros per ració. És important destacar que una vegada pagat, han d’acudir a l’Ajuntament pel tiquet físic. La reserva i retirada dels tiquets a l’Ajuntament haurà de realitzar-se abans del dia 6 d’abril a les 14 hores.

Finalment, per a concloure la jornada, des de les 23 hores el Poliesportiu Municipal acollirà l’Orquestra Montecarlo, amb servei de barra oferit per la Falla Olmos- Neva.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà