Loriguilla celebra la Setmana dels Majors del 8 al 14 de maig

cartel loriguilla

L’Ajuntament de Loriguilla ha organitzat la Setmana dels Majors, del 8 al 14 de maig amb activitats que se celebraran en la Llar del Jubilat.

El dilluns 8 de maig s’ha programat una excursió a Dénia i el dimarts 9, la jornada començarà amb una activitat de gimnàstica a les 10 hores, després de la qual es realitzarà un esmorzar popular.

Aqueix mateix dia a la vesprada començaran els tornejos de parxís, dominó i pispes i a la nit hi haurà sopar i karoke.

L’endemà, es realitzarà una excursió al celler Domini de la Vega i Requena. A la vesprada continuaran els tornejos de parxís, dominó i pispes i a la nit es farà un sopar amb bingo.

El dijous 11 s’impartirà una sobre nutrició i salut a les 10 hores i, a continuació, es prepararà un esmorzar. També hi haurà menjada parell jubilats i pensionistes, que tindrà un cost de 5 euros.

A la vesprada, els majors podran aprendre sobre ciberseguretat en una xarrada, berenar orxata amb fartons i preparar-se per al sopar i l’espectacle de la vedet Sonia Almeda a partir de les 21 hores.

La Setmana dels Majors continuarà el divendres 12 amb una xarrada amb la Policía Local i un esmorzar popular. A la vesprada es disputaran els tornejos i, per a finalitzar la jornada, s’organitzarà un sopar i karaoke.

El dissabte 13 al matí, les persones més majors de Loriguilla podran gaudir d’una excursió amb barca al Palmar i un esmorzar. A la seua volta els esperarà un berenar amb orxata i *fartons i a la nit, una vegada més, es reuniran per a sopar i gaudir d’una actuació musical.

El diumenge 14 al matí es celebrarà una missa en la parròquia Sant Joan Baptista i es prepararà un menjar popular a la Casa de la Cultura. A la vesprada, haurà un espectacle de màgia a càrrec del mag Charly.

És necessari inscriure’s prèviament en la Llar del Jubilat per a assistir a les excursions i el menjar i l’excursió al Palmar tenen un cost de 5 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà