Sabjove organitza una sessió informativa sobre dels serveis socials d’atenció primària

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut organitza per a dijous que ve 11 de maig una sessió informativa dirigida a famílies i a professionals de joventut amb la finalitat de donar a conéixer els serveis socials d’atenció primària de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, i de quina manera els i les joves del municipi poden fer ús d’ells, percebent-los així com un recurs pròxim i útil en el seu creixement i desenvolupament com a persones joves.

Els serveis socials d’atenció primària ofereixen informació, assessorament, orientació, intervenció, detecció de necessitats, etc., tant a les persones com a col·lectius i comunitat, per a satisfer les seues necessitats bàsiques i contribuir al benestar personal i/o grupal. Treballen en la prevenció i la intervenció primerenca, així com en la planificació i desenvolupament de projectes, programes i plans en situacions que poden afectar la qualitat de vida de les persones.

Així doncs, aquesta sessió informativa se centrarà en donar a conéixer què són els Serveis Socials d’Atenció Primària, qui són els professionals que els integren i que atenen en primera instància als ciutadans i les ciutadanes, i com poden ser útils a les persones joves del municipi, i es dirigeix a famílies i als i les professionals de joventut.

En la sessió informativa es comptarà amb Conchi Martínez, psicòloga EEIIA de la Mancomunitat Camp de Túria, amb Juan Romero, Mª José Cuenca i Lídia Ortí, educador, psicòloga i treballadora social de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

La sessió tindrà lloc a la Casa de la Joventut l’11 de maig de 19 a 20.30 hores. Les inscripcions i informació sobre més tallers de Sabjove estan disponibles en el següent enllaç: https://forms.gle/LQgwzhfNd9VSSnTT9.

Segons la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, “amb aquesta sessió informativa es pretén incidir i col·laborar en el benestar de les persones joves, acostant el recurs dels i les professionals dels serveis socials a la joventut i les seues necessitats, i els perceben com un recurs important en el seu desenvolupament com a persones”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà