L’Eliana organitza l’Escola d’Estiu 2023

La nova edició de l’Escola d’Estiu obrirà les seues inscripcions gratuïtes del 22 de maig al 9 de juny, dins del programa del l’Eliana Concilia, que té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d’oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins des de l’última setmana de juny i durant tot el mes de juliol i coincidint amb l’arribada de les vacances escolars.

D’aquesta manera l’oferta, que s’impartirà entre el 26 de juny i el 28 de juliol, inclou l’Aula Menuda, de 3 a 5 anys i l’Aula Kids, per a les edats compreses entre els 6 i els 10 anys amb activitats basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) on a través de jocs, tallers, dansa, música o assemblees aprendran a gestionar els recursos actuals sense posar en risc les necessitats del futur per a millorar el planeta. El lloc de celebració serà en el col·legi Virgen del Carmen, de 9 a 13.30 hores i les inscripcions i condicions es poden consultar en la web www.contalabor.com.

Per part seua, l’Aula Júnior per als més majors d’entre 11 i 14 anys, impartirà tallers d’oci, divulgació científica, medi ambient, mobilitat sostenible, art o activitats nàutiques. Tots ells s’impartiran en el mateix horari però al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA). Les inscripcions poden realitzar-se en línia a partir del dilluns.

Totes les activitats són gratuïtes, excepte les ampliacions del matí o la vesprada i els serveis de menjador, i estan subvencionades pel Pla Corresponsables-l’Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d’Igualtat. Atés que les places són limitades, tindran prioritat les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació i/o inclusió i preferència les persones empadronades en la localitat.

Selecció de monitors i monitores

Per part seua, l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) ha publicat l’oferta per a formar part del procés de selecció de monitors d’activitats d’estiu indicant la referència 3599. Les persones interessades i que complisquen amb els requisits establits (titulació TASOC, Monitor/a d’oci i temps lliure, TAFAD, Educació Infantil, Auxiliars de Guarderia i Jardí d’Infància i equivalents) poden inscriure’s fins al divendres 9. Per a qualsevol dubte o aclariment poden dirigir-se al correu electrònic aedl@leliana.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà