La fira ‘A mos redó’ obri les festes patronals de Llíria

La fira ‘A mos redó’ servirà per a inaugurar, demà 14 de tembre, una nova edició de les festes patronals de Sant Miquel a Llíria. Estes celebracions es desenvoluparan fins al pròxim 1 octubre amb una variada programació d’actes que combinen, principalment, la tradició amb la música.

‘A mos redó’ obrirà les seues portes demà dijous i es podrà visitar fins al diumenge 17 de setembre, tots els dies des de les 19.00 hores, per a degustar una selecció de la millor oferta gastronòmica de la localitat, acompanyada de diferents actuacions de música en directe.

La tradició musical de la capital del Camp de Túria, i el seu segell com a Ciutat Creativa de la xarxa UNESCO, tornarà a estar present amb el Concert de les Bandes (23 setembre), protagonitzat per la Unió Musical i la Banda Primitiva de Llíria, en el qual també s’homenatjarà el compositor Carlos Pellicer.

A més, el programa de festes comptarà amb les actuacions de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans (17 setembre), l’Orquestra de Plectre El Micalet (23 setembre), l’Agrupació Musical Edetana Vicente Giménez (24 setembre), i en la vespra de Sant Miquel (28 setembre), la Unió Musical acompanyada pel Grup de Danses El Tossal.

Les festes patronals oferiran els espectacles de ‘Tributo a Alejandro Sanz’ amb la veu de Fran Valenzuela (22 setembre); ‘Operación homenaje’ en la Nit dels Majors (26 setembre); l’obra teatral ‘Los dioses y Dios’ de Rafael Álvarez “El Brujo” (27 setembre), i la recaptació del qual serà a benefici de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC); i l’orquestra PeopleBand per a celebrar el Mig Any Faller (30 setembre).

El programa festiu també inclou visites turístiques, actes esportius, exposicions i altres activitats dirigides especialment a la població juvenil.

Actes religiosos

Els actes religiosos, organitzats per la Germandat de Sant Miquel, marcaran la recta final de les celebracions amb la Baixà de Sant Miquel (28 setembre) i la solemne processó el dia de la festivitat del patró (29 setembre).

Fira d’atraccions

La fira d’atraccions, situada en el barri de Mura, del 15 de setembre a l’1 d’octubre, serà un altre dels grans reclams de les festes patronals de Llíria. El 20 i 27 de setembre es podrà visitar amb preus reduïts. A més, el 18 i el 25, entre les18 i 20 hores, estarà adaptada a xiquets i xiquetes amb trastorn de l’espectre autista, ja que les atraccions estaran sense llum i so.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà