La Mancomunitat celebra el dia Mundial de la Salut Mental

La Mancomunitat Camp de Túria, ha presentat en la seu de Vilamarxant del programa PRISMA al costat de Hector Troyano, alcalde de la localitat, la jornada que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre. Amb el lema “Salut mental, salut mundial. Un dret universal” se celebrarà el dia Mundial de la Salut Mental que es commemora el 10 d’octubre.

Així, dijous que ve 5 d’octubre, en el Pavelló Municipal de Vilamarxant, de 10 a 13 hores

tindrà lloc l’esdeveniment amb diferents activitats i estands amb informació i venda de productes, tot això acompanyat per la batucada Tymbals Dipercusión. I acabarà amb la lectura del manifest en defensa de la salut mental.

Des de la Mancomunitat Camp de Túria i concretament des de PRISMA, Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental, celebrem el dia Mundial de Salut Mental amb l’objectiu de conscienciar a la societat dels problemes de salut mental i mobilitzar els esforços en suport de la salut mental.

L’esdeveniment és gratuït i estan convidades totes les persones que es vulguen acostar. En cas de ser un grup l’organització agraeix informar-lo a través del perfil de Facebook de PRISMA, on, podreu emplenar el formulari d’inscripció i trobareu tota la informació de l’esdeveniment.

Es preveu que a les 10 hores comence l’acte d’inauguració de la jornada i després es realitzarà una activitat grupal. A les 11horas hi haurà esmorzar i d’11.30 hores a 12.30 hores hi haurà diferents activitats. A les 13.00 es realitzarà la lectura de manifest en defensa de la salut mental i es clausurarà l’acte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà