Serra: Jornades de la carabassa del 21 d’octubre al 4 de novembre

Serra acollirà del 21 d’octubre al 4 de novembre les segones jornades gastronòmiques: carabassa, tradició i innovació amb la participació de nou empreses locals: Restaurant Casa Granero, Restaurant Chaparral, Bar restaurant Descanso, Restaurant la Garrofera, Bar Poliesportiu i Cerveceria Porta Coeli i Forn San Joaquín i Carns Aliaga.

Durant dos caps de setmana aquets comerços i restaurants oferiran productes on la carabassa serà la protagonista.

Les jornades també inclouran el tercer Concurs Nacional d’Olla amb carabassa Vicente Granero Vila de Serra i la versió local del concurs.

El 30 d’octubre se celebrarà el concurs en el qual participaran 12 restaurants i el dia 4 de novembre se celebrarà la versió local del certamen amb el II concurs popular.

El dia 31 hi haurà una vesprada de degustacions en la qual participaran els restaurants i comerços adherits a les jornades i un concurs de decoració de carabasses per als més menuts.

Amb la celebració d’estes jornades “volem fomentar el consum als nostres establiments que ofereixen qualitat i proximitat. Al mateix temps volem donar a conéixer i recuperar l’olla amb carabassa, plat tradicional de la gastronomia de Serra” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà