RibaJove obri les seues portes del 27 al 29 de desembre

RibaJove 2023 obrirà les seues portes este dimecres 26 de desembre a ritme de batukada. Durant tres dies, el pavelló municipal, situat al carrer Doctor Fleming, s’omplirà d’activitat dirigida als més xicotets i a la joventut amb una destacada varietat d’atraccions.

L’alcalde Robert Raga,el regidor de Joventut, David Barbancho i les Falleres Majors 2024, Beatriz Martín i Marta Ruiz, inauguraran el certamen a les 17 hores.

RibaJove oferirà als assistents una àmplia varietat de jocs, tallers i atraccions, que estaran dirigides per monitors especialitzats. L’entrada al recinte serà totalment gratuïta i a més, durant la jornada inaugural, l’Ajuntament de Riba-roja oferirà degustació dels tradicionals bunyols amb xocolate, a càrrec de l’Associació Bunyoleres del Poble.

L’espai destinat als aficionats i aficionades als videojocs serà un dels més visitats, La zona Gamer i el Simulador de Fórmula 1 seran dues dels grans atractius de la Fira, així com la tirolina que s’instal·larà en l’exterior del recinte i que es complementarà amb l’activitat de Futbol 7 o la gran atracció de Spiderman, també instal·lat a les portes del pavelló.

Es destinarà una zona infantil amb tallers de manualitats, pintacares i una ludoteca unflable amb jocs Montesori. A més podran gaudir dels castells unflables, jocs interactius, de punteria i làser, entre altres. Com a novetat s’instal·larà una Fira Vintage infantil que sorprendrà el públic familiar.

Ribajove s’emmarca en la programació especial ‘Un Nadal Màgic’ que s’està duent a terme durant tot el mes de desembre i que s’estendrà als primers dies de gener de 2024, amb la tradicional Cavalcada de Reis la vesprada del 5 de gener. ‘Estes festes tenen un marcat caràcter familiar i amb Nadal Màgic oferim un ampli programa d’activitats perquè gaudisquen grans i xicotets’, assegura l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà