L’ELiana obri la inscripció al Club de Lectura en Valencià

El taller ofereix un espai ideal per a amants de la lectura i brinda l’oportunitat de participar en un club de lectura en valencià. És una experiència enriquidora tant per a explorar la passió pels llibres com per a connectar-se amb persones que comparteixen interessos similars.

A més de ser un espai per a la lectura, el taller es destaca com una oportunitat única per a parlar i practicar el valencià. Això afig un valor addicional a l’esdeveniment, ja que els participants poden millorar les seues habilitats lingüístiques en un ambient amé i culturalment enriquidor.

Qualsevol persona interessada a unir-se al taller i al club de lectura pot obtindre’n tota la informació necessària visitant la biblioteca en horari d’atenció a la ciutadania. Les inscripcions podran realitzar-se a través del correu prestecsbiblioteca@leliana.es o al telèfon 962742371.

La regidora, Isabel Montaner, ha expressat la seua valoració positiva cap a aquestes iniciatives: “Considerem que aquestes activitats tenen un impacte positiu de fomentar al nostre poble la lectura i l’ús del valencià”. El seu suport reforça la importància d’aquest taller com una contribució valuosa a l’entorn cultural local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà