8M: Sant Antoni de Benaixeve organitza una setmana d’activitats

cartel 8M SAB

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha organitzat una àmplia programació amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona.

Sota el lema ‘No hi ha ningú que tinga més poder sobre tu que tu mateixa’, la localitat acull tallers, rutes, xarrades i lectures que valen posar en el centre del diàleg els desafiaments que encara enfronta la societat en l’àrea de la igualtat de gènere.

Les activitats arrancaran el dilluns 4 de març, amb la inauguració de la ruta ’Dones en la cultura’. Organitzada per l’Associació Feminista Hipatia, part des de la Plaça de l’Ajuntament on es troba també el pla del recorregut i es podrà gaudir fins al pròxim 10 de març. Així mateix, a les 18.00 hores del dilluns està prevista també la xarrada d’empoderament ‘Trencant límits’, impartida per Loren Buigues a la sala multiusos.

El dimarts 5 la sala multiusos acollirà a les 18 hores un taller de sòl pelvià liderat pel fisioterapeuta expert en rehabilitació Kike Montero.

El dimecres 6 aquest mateix espai servirà d’escenari de la trobada ‘Dones referents’, un cafè violeta obert a dones organitzat per l’Associació Hipatia. Les dos trobades finalitzaran amb un berenar per a les assistents.

Així mateix, dijous 7 de març, a les 18.00 hores, la sala multiusos albergarà un taller d’autodefensa femení.

La jornada del divendres 8 de març arrancarà amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona. La programació posarà el fermall d’or a les 18.30 hores amb el musical ‘Els 60 són els nostres’ en la pista del mercat, organitzat per l’Associació Dones Clown de Xirivella.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà