La Fira del Llibre de Sant Antoni de Benaixeve el 27 d’abril

El pròxim dissabte, 27 d’abril, la Plaça de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve s’omplirà de cultura i solidaritat amb la celebració de la Fira del Llibre.

L’esdeveniment, que arrancarà a les deu i mitja del matí, tindrà una zona destacada d’estands vinculats al Dia del Llibre. Un d’ells serà l’espai de PaperSAB, la llibreria i papereria local que presentarà les millors obres d’actualitat del seu catàleg. També estarà present el Club de Lectura Ateneu, que donarà a conéixer totes les seues activitats culturals, així com la Floristeria Talens, que posarà el color a la jornada amb les flors típiques del Dia del Llibre per als veïns.

Una de les novetats d’enguany serà el mercat solidari per a llibres de segona mà, on els visitants podran adquirir obres amb l’objectiu de donar-les una segona vida. La recaptació d’estes donacions es destinarà íntegrament a l’Associació contra el Càncer de Sant Antoni de Benaixeve, que comptarà amb un estand propi per a informar els veïns sobre la seua labor solidària.

La recollida de llibres es durà a terme a la Casa de la Joventut del 23 al 26 d’abril en horari de 10.30 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha organitzat un taller infantil de jeroglífics, una activitat lúdic-didàctica destinada a ensenyar als més xicotets els primers passos de l’escriptura.

Este taller, que compta amb places limitades, està enfocat a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys. Les inscripcions estan disponibles entre el 19 i el 26 d’abril a través d’este enllaç: https://forms.gle/51vKnUfWgwiNnSYm6

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà