FleaMarket en La Pobla de Vallbona el 12 de maig

cartel la pobla

El 12 de maig en les instal·lacions del mercat municipal de La Pobla de Vallbona tindrà lloc un mercat de segona mà entre particulars on hi haurà roba, llibres, artesania i antiguitats, organitzat per l’associació IlQuartiere, amb la col·laboració de la l’ONG local local La Pobla Ayuda-Juntos con Senegal.

El mercat té com a propòsit promocionar el consum conscient i l’economia circular, afavorint la reutilització de molts béns de consum que són molt fàcilment reutilitzables i en la majoria dels casos acabaria en el fem, amb el cost mig ambiental que això suposa per a la comarca.

IlQuartiere és una associació valenciana organitzadora del primer mercat de segona mà entre particulars de la ciutat, amb ja més de 8 anys d’experiència.

L’ONG local també organitzarà juntament amb diferents organitzacions de migrants una fira gastronòmica internacional amb menjar tradicional de països com l’Equador, Paraguai, Panamà, Colòmbia, Veneçuela i el Pakistan. Llocs solidaris que contribuiran a ajudar a persones en risc d’inclusió social de la localitat.

També col·laboren en aquest esdeveniment la Creu Roja, que farà un taller de reciclatge orientat als més xicotets, Càritas i la Biblioteca Municipal de Sa Pobla que donarà uns llibres que canviaran per un quilo de menjar no perible, que donarà Caritas Pobla per a famílies desfavorides.

EL FleaMarket és un mercat ambulant obert també al fet que altres organitzacions solidàries posen els seus llocs per a contribuir a la solidaritat que cada vegada és més necessària, sense oblidar la solidaritat amb el medi ambient, ja que reciclant i reutilitzant donem una segona vida a coses útils i reduïm l’impacte mig ambiental del consum i la producció desmesurada.

Tot el que vulga posar un lloc en aquest mercat o desitge més informació haurà de posar-se en contacte amb IlQuartiere, en l’adreça de correu electrònic hola@ilquartierevalencia.com

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà