Congrés Internacional de Trombó de Bétera del 10 al 12 de maig

Aquest cap de setmana arriba a Bétera el III Congrés Internacional de Trombó. Els dies 10, 11 i 12, l’Auditori de la Casa de la Cultura i el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) acollirà un gran programa acadèmic musical dedicat al trombó.

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, col·labora en aquesta tercera edició organitzada pel veí de Bétera, Inda Bonet, qui al costat de Spanish Brass, i amb la col·laboració també del CAM, han programat tres dies carregats d’activitats i concerts tant per als participants com per als veïns i veïnes.

Durant aquests tres dies Bétera rebrà al voltant de 150 participants, entre alumnes, professors i representants de diferents marques internacionals que participaran en aquest congrés.

El congrés es divideix en dos modalitats, sènior i júnior (menors de 13 anys) on participaran un centenar d’alumnes que a més de les classes i tallers, podran conéixer les últimes novetats i productes de més de 20 marques de tot el món que estaran exposades en les instal·lacions cedides al CAM.

Concerts gratuïts

A més de les masterclass, tallers i exposicions, es realitzaran tres concerts a l’Auditori de la Casa de Cultura. El primer tindrà lloc el divendres 10 de maig a les 22:30 hores a càrrec de la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera, dirigida pel seu director Jose Ignacio Blesa Lull, que acompanyarà a quatre grans solistes internacionals com són Brandt Attema, Víctor Belmonte, Juan Sanjuan i Miguel García Casas.

El segon concert, es durà a terme el dissabte 11 de maig a les 20:00h. Un concert que serà a càrrec de New Trombone Collective, format pels principals trombonistes de les orquestres de Països Baixos.

Per a clausurar el congrés, el diumenge 12 de maig a les 19 hores es presentarà el grup Franc/Belga Just for Fun, on col·laborarà com a solista Antoine Ganaye, trombó solista de la Orchestre Philarmonique de Radi France i professor del Conservatoire National Superieur de Musique de Lió.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà