SAB: Concurs de disseny del cartell de les Festes de Sant Roc

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha llançat la primera edició del Concurs de disseny del cartell de les Festes de Sant Roc 2024, que tindran lloc el mes d’agost.

La iniciativa té com a objectiu fomentar el talent i la creativitat en el municipi, a més d’incrementar la participació ciutadana en les festes patronals, per això està obert a persones de totes les edats, tant de manera individual com grupal.

El tema del cartell, que ha d’estar relacionat amb les festivitats, permet una interpretació lliure i abastant diverses formes d’expressió artística, ja siga pintura, fotografia o disseny digital. El guanyador del concurs, l’obra del qual ha de ser inèdita i original, rebrà un premi econòmic de 100 euros.

Les obres, que poden presentar-se fins al 7 de juliol, de manera digital o físicament a l’ajuntament, han de destacar per la seua imaginació, creativitat i colorit. De la mateixa manera, qualsevol forma de plagi serà motiu de desqualificació. En aquesta línia, tots els treballs rebuts s’exposaran en el cicle d’exposicions de la programació cultural de les festes.

El jurat, compost per representants municipals designats per la Regidoria de Festes, avaluarà cada proposta amb imparcialitat, el veredicte de la qual serà inapel·lable. El resultat del concurs serà anunciat públicament a través dels canals oficials de l’Ajuntament, garantint així la transparència i l’equitat en el procés de selecció. Pots consultar les bases del concurs ací: http://bit.ly/3QG9Ln1

María José Esteve, regidora de Festes i Joventut de Sant Antoni de Benaixeve, ha animat a tota la població i especialment als joves a “participar en la primera edició d’aquest concurs” i a “mostrar a tots la seua pròpia visió de les festes patronals”. “Volem que aquestes festes reflectisquen la diversitat i l’esperit creatiu dels nostres veïns, que deixen volar la seua imaginació i que contribuïsquen a aquests dies tan especials amb els seus dissenys”.

L’alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor, ha subratllat que amb aquesta convocatòria l’equip de govern vol “reafirmar el seu compromís amb la participació ciutadana i el foment de la cultura local, convidant a tots a formar part activa de la celebració de les nostres tradicions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà