L’Escola Canta el 24 de maig al poliesportiu de Bétera

cartel betera

El poliesportiu de Bétera serà l’escenari on 400 alumnes interpretaran ‘Els súper ODS: Aventura 2030’ el 24 de maig a les 20 hores, així ho ha anunciat hui l’Ajuntament de Bétera, qui a través de les regidories de Cultura i Educació, ha organitzat aquesta representació musical del projecte educatiu L’Escola Canta.

Des de l’inici del curs escolar els alumnes de quart i cinqué dels centres escolars CEIP Camp de Túria, CEIP Lloma del Mas, Col·legi Parroquial Marqués de Dosaigües i Col·legi Nostra Senyora del Carmen estan practicant el repertori de cançons en valencià on els Objectius de Desenvolupament Sostenible són els protagonistes.

Un concert en el qual no podia faltar el Centre Artístic Musical de Bétera amb la seua Banda Simfònica dirigida per Jose Ignacio Blesa Lull i els Cors de l’Escola els qui acompanyaran les veus d’aquests 400 xiquets i xiquetes.

Una cantata per a tots els públics

Abillats del verd característic de l’Escola Canta aquests xiquets interpretaran set cançons en valencià gràcies la composició musical de María José Belenguer i la lletra del Servei d’Innovació de la Conselleria d’Educació.

Aquest esdeveniment està obert al públic i és gratuït.

“Amb aquesta iniciativa que combina música, dansa i interpretació posem en valor la nostra llengua, una dels senyals d’identitat més valuoses que tenim els valencians i valencianes. I que ens portarà a un moment únic per a gaudir al costat dels xiquets i xiquetes de Bétera d’una cantata que a més reivindica l’agenda 2030 a través dels ODS”, ha assenyalat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà