Olocau: ‘La mujer más fea del mundo’, el 22 de juny

La Casa de la Cultura d’Olocau acull la representació de l’obra ‘La mujer más fea del mundo’ el dissabte 22 de juny, a les 19:30 hores.

Una obra ambientada a l’Europa del segle XIX que tracta temes coml’abús de poder, la manipulació, el masclisme i l’explotació a través de la dramàticahistòria de Julia Pastrana.

En ella, es fa reflexionar a l’espectador sobre comportaments i aspectes de la condició humana que, desgraciadament, no queden tan lluny.

Està produïda per La Penúltima Teatre i DACSA Produccions, escrita per Manuel Valls, dirigida per Isabel Martí i Manuel Valls, i protagonitzada per Lucía Aibar, Manuel Valls i Pep Sellés.

A més, va ser guardonada amb el Premi Fundació Bromera al Millor Text en la 12a edició dels Premis Sala Russafa, i nominada en les categories de Millor Direcció Escènica i Millor Espectacle de Teatre en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023.

Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Olocau i la seua Regidoria d’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà