L’Eliana: torna ‘Conta’m contes al Parc’

cartel l'Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat amb l’arribada del mes de juny el programa ‘Conta’m contes al parc’, que arrancarà aquest dijous dia 6 amb ‘Conta’m contes amb somriures’ a càrrec de La Titella. Una actuació de dinàmiques lectores amb animació i cançons que cultivaren actituds de creativitat i diversió.

El dijous 13 el seguirà ‘Alícia al seu món’, a càrrec de Cocó Teatre, on, a través de les marionetes ens contaran el famós conte de curiositats, consells i raonament.

El dijous 20 serà la cita d’Ameba Teatre amb ‘Jo conte, tu contes’, on es posarà en valor la igualtat de gènere i contarà històries de xiquets i xiquetes.

El ‘Conta’m contes al parc’ del 2024 tancarà la seua edició el dijous 26 amb ‘Uuuuh’, a càrrec de Mariel la contacontes, que narrarà històries de famílies diferents seguint un fantasma a la recerca de la seua pròpia.

El programa es tancarà amb un berenar per a donar la benvinguda a l’estiu.

Totes les cites se celebraran al parc de la Pinada, al costat del colomar, a les 18.30 hores excepte el dijous 13 de juny, que se celebrarà al jardí de la nova Biblioteca Municipal per a donar a conéixer aquest nou espai on gaudir de la lectura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà