Olocau: Festival En Viu del 5 al 26 de juliol

Olocau celebrarà tots els divendres de juliol a les 23 hores, el Festival En Viu, una cita cultural ineludible a l’estiu i en la qual tenen cabuda diferents gèneres i ritmes musicals.

Esta iniciativa, que compta amb la subvenció i el suport de la Diputació de València i de l’Ajuntament d’Olocau i que organitzen la Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut i l’associació Sincronies, celebra la seua novena edició i tindrà lloc en diferents punts del municipi tots elsdivendres del pròxim mes, a les 23 hores.

El cartell compta amb quatre dates; la primera d’elles, el dia 5, quan podrem gaudir en la plaça Major dels ritmes més frescos amb el grup Doña Manteca, un trio de veus format per les cantants Elena Almendros, Paula Almendros i Empar Mora.

El divendres 12, la urbanització La Lloma seràl’escenari de l’actuació de Plena 79, una orquestra que ha estat nominada alspremisLatin Grammy 2023 en la categoria de MillorÀlbum de Salsa.

En la nit del dia 19, el grup Besarabia portarà la seuafusió de folk amb ritmes balcànics a la urbanització Pedralvilla.

La cantautora i compositora Ana Zomeño, juntamentamb la seua banda, s’encarregarà de tancar el festival el 26 de juliol.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà