La Crida anuncia l’inici de les Falles 2022 a Benaguasil

crida benaguasil

En l’acte les falleres majors i l’alcalde van alçar les seues veus per a convidar a la ciutadania a viure la festa fallera

Benaguasil va donar ahir el tret d’eixida a les festes falleres amb la Crida, un acte amb el qual s’anunciava que després de dos anys de parèntesis per la pandèmia les Falles tornen als carrers de Benaguasil.

Davant l’Ajuntament i enarborant les 10 comissions falleres els estendards, l’Alcalde, Ximo Segarra i les Falleres Majors de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez es van dirigir al públic, que malgrat la pluja es va congregar en la Plaça per a reviure el ressorgir de la festa fallera.

L’alcalde va ser l’encarregat d’obrir els discursos i proclamar als quatre vents que ‘Benaguasil ja està en falles’. Després d’ell van ser Alba i Daniela els qui en un discurs conjunt i ple d’emoció van destacar les enormes ganes de tornar a gaudir de la festa després de dos anys d’absència afirmant que ‘després d’una llarga travessia, les Falles tornaven a bon port i arribava l’hora de tornar a alçar els monuments, de celebrar el tren faller, l’ofrena i la cavalcada’. Les Falleres Majors també van apel·lar a la germanor de les comissions i van fer una crida per a ‘gaudir d’unes Falles festives responsables i segures’, culminant amb el tradicional ‘visquen les Falles i viva Benaguasil’.

Els discursos van donar pas a una pluja de serpentines i a la pólvora i la música, ingredients principals d’aquesta festa.

Conclosa la Crida, Alba i Daniela acompanyades de la presidenta de la JLF, Pepa Cano, van accedir al Saló de Plens de l’Ajuntament, on els esperaven l’alcalde, la regidora de Festes i els màxims representants de les comissions falleres per a realitzar la foto de germanor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà