Benaguasil millora l’accessibilitat al poliesportiu municipal

polideportivo benaguasil

La construcció de la rampa ha sigut realitzada per una empresa local

L’Ajuntament de Benaguasil ha construït una nova rampa entre la zona d’esbarjo del bar i el parc que dona accés a les instal·lacions del poliesportiu municipal per la part posterior, per a donar un millor accés a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs han consistit en la construcció d’una rampa adaptada a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, així com s’han col·locat baranes i enjardinat la zona.

L’obra ha comptat amb un pressupost de 37.000 euros i ha sigut realitzada per una empresa local.

Amb aquesta actuació que,s’emmarca dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València, l’Ajuntament fa un altre pas important en l’eliminació de barreres arquitectòniques en el municipi i fa plenament accessible el complex esportiu.

Rubén Araque, regidor d’Esports, ha assenyalat que “aquestes obres tenen com a objectiu dotar d’una accessibilitat adequada a aquest punt de gran afluència d’usuaris a més de millorar l’accés a les instal·lacions esportives”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.