D’Antiga Estació a nou Fòrum Cultural i de Senyals d’Identitat

ximo segarra conseller de vivienda

El projecte de Benaguasil supera els 600.000 euros

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge, Héctor Illueca ha assistit hui al costat de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra a l’acte de presentació del projecte que transformarà l’Antiga Estació de Dalt en el nou Fòrum Cultural, d’Oci i de Senyals d’Identitat.

Les obres compten amb un presupuest de 6000.000 euros per a dotar la zona de nous espais infantils, nou mobiliari urbà i reformar íntegrament l’edifici.

L’actuació que, compta amb una subvenció de 454.986 euros del Pla Conviure de la Vicepresidència Segona, suposa d’una banda la rehabilitació arquitectònica i energètica de l’antic edifici de l’estació ferroviària per a poder destinar-ho a un ús públic polivalent de caràcter sociocultural, i per un altre s’actuarà en la zona verda, fomentant la sostenibilitat ambiental en la gestió de les aigües pluvials mitjançant l’ús de sistemes urbans de drenatge sostenible.

L’alcalde de Benaguasil li ha agraït a Illueca la “aportació de la Vicepresidència a aquest projecte i la sensibilitat que va tindre des del primer moment cap a aquest projecte tan necessari i nou que servirà per a integrar el poble”.

El vicepresident ha destacat la importància d’aquesta actuació que “serà molt positiva per a la població” i que permetrà la regeneració d’una zona per a convertir-la en “un espai més habitable, amable, amb zones verdes i àrees infantils”. Una intervenció que es combina amb la rehabilitació de l’antiga estació que “contribuirà a restaurar el nostre patrimoni històric, posant-lo al servei de la ciutadania i promocionant la cultura”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà