Clausurat amb éxit el II Festival Internacional de Música ‘Castell Benissanó’

La beca d’estudis Stomvi-Leopoldo Vidal va recaure en l’alumne Aaron Ibor Ferrando

Quatre dies d’intensa activitat musical impartida per grans professionals del panorama nacional i internacional han convertit Benissanó en un autèntic espai musical amb recitals dels professors, master-class, conferències, música pel carrer i un riu de música per les diferents instal·lacions municipals.

El Festival Internacional de Música ‘Castell de Benissanó‘ va clausurar la seua segona edició el divendres 4 d’agost amb un concert a càrrec dels alumnes de trompeta i un recital dels professors i alumnes de l’especialitat de cant.

La beca d’estudis Stomvi-Leopoldo Vidal, que dota al guanyador amb la gratuïtat de la matrícula per al curs vinent en l’especialitat de trompeta al conservatori on vaja a cursar els estudis, va recaure en l’alumne Aaron Ibor Ferrando.

festival2

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha agraït a tots haver compartit el municipi de Camp de Túria com un “vertader escenari musical” amb el Castell “com a espectador privilegiat” i ha destacat, “l’entusiasme, tant de professors com d’alumnes, que han decidit fer de la música la seua passió i una autèntica aventura”.

Navarro, tingué unes paraules per a recordar la figura del professor de trompeta i veí de Benissanó, Ricardo Gasent que ens deixà el passat 21 de juliol.

Per últim, ressaltà la inestimable col·laboració dels patrocinadors i organitzadors i tal com va dir a l’acte de cloenda. “El tercer festival comença a gestar-se ja gràcies a l’empenta de tots els que han participat. Han sorgit noves idees igual que notes d’un instrument i ja amb això tenim un grandíssim punt de partida per a l’any vinent”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà