Els socialistes de Benissanó celebren el primer de Maig al Centre Social

El Camp de Túria
Ahir diumenge, 1 de maig, els socialistes de Benissanó varen celebrar, la festivitat del primer de Maig, en un acte que els reuneix amb els seus simpatitzants del municipi.

José García

Segons expliquen fonts encarregades d’organitzar l’acte, esta celebració dels socialistes es perllonga “de fa quasi bé 40 anys” i, enguany, el partit socialista va optar per fer un ‘Dinar de Germanor’ al Centre Social de Benissanó, al qual assistiren més de 150 veïns del poble que ompliren de gom a gom la planta baixa del Centre Social.

Els responsables socialistes de Benissanó varen mostrar la seua “satisfacció” amb la resposta de la gent i varen indicar que este acte “havia sigut la celebració del Primer de Maig amb més assistència de tots els celebrats fins a”.

L’acte va concloure amb un discurs de la candidata a l’alcaldia de Benissanó, Silvia Sanz, qui mostra una “enorme satisfacció” per “l’èxit de la convocatòria i pels ànims que este fet els dona als socialistes de Benissanó per afrontar esta campanya electoral que comença este mateix divendres”.

“Este fet”, comenta Sanz, “és una prova inequívoca de que alguna cosa està començant a canviar a Benissanó”.

2 Comments
  1. Vos parla el vostre poble, estic hasta els nassos de la corrupció. Les meues clavegueres estan més netes que els meus carrers. I la corrupció ja arriba a l’alcaldia on quatre enxufats furten els diners dels meus fills.

  2. Clar home, a vore si pot ser que convivim bé, i que hi haja a l’ajuntament algun socialiste per a que al menys les decisions siguen plurals i apleguem a acords on s’escolten totes les veus del poble, ja siguen socialistes o populars.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà