Xavier de Bétera presenta el seu primer disc “Empremtes” envoltat d’amics


Imatge de Ximo Asensi.

L’acte va comptar amb quasi una vintena de col·laboradors

El passat 8 de març Xavier de Bétera es pujava a l’escenari de l’auditori de la Casa de la Cultura per a presentar el seu primer disc Empremtes i ho va fer envoltat de 500 veïns del municipi que no van voler perdre’s este concert tan especial programat dins de les activitats de la Setmana de la Dona.

Gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de Bétera, Xavier va poder comptar amb la presència de 17 dels col·laboradors que han participat en el disc i que el divendres van arribar procedents de diferents punts del país, “estava nerviós perquè només vaig poder assajar amb tots els col·laboradors la mateixa vesprada del concert, però el resultat va ser fantàstic gràcies a la seua professionalitat”, explica Xavier Benedito.

Els músics damunt de l’escenari i els espectadors en les seues butaques es van agermanar perquè fóra una nit única que Xavier de Bétera no oblidarà mai, “la gent estava al·lucinada, molt bolcada, van aplaudir amb força les 13 cançons del disc que vam anar interpretant una a una amb cadascun dels músics col·laboradors. La primera va ser Vanesa Muela que va sorprendre amb el seu cant de les forneres”.

“Des de la regidoria de Cultura és molt important fomentar la nostra música, i més si és d’un veí del poble”, explica la regidora, Raquel Puig (Compromís), qui ressalta que el divendres els veïns del municipi van viure “una nit espectacular”.

Empremtes ja està a la venda

El disc de Xavier de Bétera ha sigut catalogat com a folk contemporani, “crec que hem aconseguit entre tots que Empremtes haja traspassat la categoria de folk valencià per a situar-se prop de la música ibèrica”, explica el cantant i músic nascut a Bétera.

Després de l’estrena al seu poble natal, ara Xavier continua presentant el seu disc per nombroses localitats com Bocairent, Xàbia o Dénia i ho farà acompanyat per un sextet de músics de primer nivell.

Els interessats a comprar el disc poden fer-lo en grans magatzems com El Corte Inglés, Media Markt o Alcampo, a la botiga de música Discos Oldies (València) o sol·licitant-lo a través de la seua pàgina en Facebook.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà