L’alcaldessa de Bétera Cristina Alemany (Compromís) opta a la reelecció el 26M

compromis betera canp de turia
Cristina Alemany, amb membres de la candidatura de Compromís per Bétera.

Joan Baldoví donà suport a la candidatura municipal

Compromís per Bétera ha presentat la candidatura a les pròximes eleccions locals del 26 de maig que encapçalarà l’actual alcaldessa, Cristina Alemany.

El col·lectiu de Bétera comptà amb el suport de Joan Baldoví, cap de llista per València en les eleccions estatals del 28 d’abril i amb altres càrrecs com els diputats autonòmics, Juan Ponce i Paco García. L’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent García, i els alcaldables de la coalició a la comarca, també assistiren per a donar suport a Cristina Alemany i a la resta de membres de la llista.

Joan Baldoví incidí, sobretot, en la necessitat de continuar tenint una veu valenciana al Congrés i en la necessitat, també, de tenir grup parlamentari propi que vetle veritablement pels interessos dels valencians i de les valencianes, com han estat fent fins ara els quatre diputats a Madrid.

Per la seua part, Cristina Alemany, destacà les polítiques socials que s’estan aplicant des que Compromís està al govern local, la prudència com a criteri econòmic i que ha suposat el pagament de tot el deute que tenia el municipi. “Un govern municipal encapçalat per Compromís assegura modernitat, sostenibilitat, honestedat, gestió eficaç…estem farts d’escoltar que la dreta gestiona millor l’esquerra”, afirmà.

La candidata de Compromís ressaltà que les polítiques socials queden assegurades amb un un govern municipal encapçalat per Compromís i que “ningú pot assegura que es mantindran com a prioritat, si el govern està encapçalat per altres partits de l’àmbit local”.

Alemany posà èmfasi en diferents xifres, com el deute 0, la liquiditat de l’Ajuntament, la inversió en àrees de carácter social i el gran nombre de subvencions rebudes al llarg de la legislatura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà