Bétera torna a apostar per la Marxa Nòrdica

cartel nórdica bétera

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Turisme, continua treballant per donar a conéixer el municipi des de diferents àmbits. Una de les maneres que ha posat en marxa el Consistori és practicant esport, per això, un any més, s’han organitzat sessions de Marxa Nòrdica per a recórrer Bétera i practicar aquesta modalitat esportiva. Una manera de fer turisme, gaudir de la natura i fer esport alhora sense eixir del municipi.

“L’any passat aquesta iniciativa va tindre molt bon acolliment entre els nostres veïns i veïnes i hem decidit repetir-la per a fomentar els hàbits saludables recorrent i descobrint el nostre municipi”, ha destacat el regidor de Turisme, Joaquín Gómez.

Aquesta activitat gratuïta es realitza tots els dilluns i dimecres dels mesos de Juny i Juliol en horari de 19:00h a 20:30h. Les sessions estan organitzades per a grups reduïts i amb places limitades per a complir amb les mesures sanitàries establides, per la qual cosa el material per a realitzar la pràctica està degudament desinfectat i higienitzat.

La Marxa Nòrdica es practica amb un monitor especialitzat i compta amb sessions amb una tècnica específica per a la utilització de bastons i maneres de caminar, per a aconseguir una correcta i adequada execució de la marxa. Les sessions són d’iniciació i perfeccionament i es realitzaran en recorreguts de 2km i 5km.

Aquesta disciplina té nombrosos beneficis per a aquells que la practiquen perquè millora la seua capacitat física i al seu torn, està indicada per a tota mena d’edats.

Sens dubte, i tal com afirma l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, “una gran oportunitat per a gaudir del nostre municipi i la seua riquesa en espais naturals que són ideals per a fomentar l’activitat física”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà