Inés Garrigues i Miquel Monzó, guanyadors del Concurs de Dibuix de la Regidoria de Comerç

El nen Miquel Monzó rep el premi al millor dibuix

La xiqueta Inés Garrigues (de l’escola infantil municipal ‘Xiquets’) i el xiquet Miquel Monzó (de l’escola infantil municipal ‘Josefa Guardiola’), han resultats guanyadors del Concurs de Dibuix que la regidoria de Comerç de l’ajuntament de Bétera realitza, com ja és habitual als darrers anys, amb motiu de la Campanya de Nadal.

I.G.

En aquesta ocasió, i com a novetat hi havia un guanyador en cada un dels centres. D’aquesta manera, tots els nens i nenes d’ambdós centres infantils que volien participar, havien de realitzen un dibuix al·legòric dels Reis Mags que després serà utilitzat per confeccionar la Carta als Reis Mags que es distribueix entre la població.

Així, el passat dia 18 de desembre i coincidint amb les nadales, el regidor de Comerç, Josep Coscollar, va visitar els dos centres fent entrega a cada guanyador d’un premi consistent en un llibre i el seu dibuix emmarcat. A més amés, Coscollar va passar gran part del matí amb els nens i nenes cantant nadales tradicionals.

Des de l’Ajuntament d’aquest municipi de la comarca del Camp de Túria han agraït la col·laboració i ajuda prestada per la directora, Paqui Aloy, així com a totes les educadores i personal del Centre.

La nena Inés Garrigues rep el premi al millor dibuix

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà