La recepta de Bétera en Fitur: botifarra, poma i alfàbega

fitur betera

La Volteta cuinarà el plat ‘Aroma d’Alfàbega’

Bétera està en l’estand de la Diputació de València en FITUR del 18 al 22 de gener amb una oferta turística marcada per les seues festes, costums, tradicions i el seu patrimoni, gastronomia i història.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, s’ha desplaçat a Madrid per a assistir a la fira internacional al costat del regidor de Festes, Manuel Pérez, el regidor de Turisme, Joaquín Gómez i la tècnic de Turisme, Mavi Aparici en una “aposta per consolidar el nostre turisme i per a donar a conéixer les nostres bondats com a poble que té unes festes úniques”.

Showcooking

El divendres a les 12:30 hores Bétera serà protagonista amb un showcooking a càrrec del restaurant local La Volteta per a elaborar ‘Aroma d’Alfàbega’, un plat cuinat amb alfàbega.

Des de la creació de la primera carta d’aquest restaurant beterense es va apostar per la innovació en la cuina incorporant algunes receptes que “tenen un toc de proximitat però sense perdre de vista l’origen d’aquestes”, segons Vicent Escribà propietari de La Volteta.

Un plat que ara han renovat i que presenten en FITUR. “El regirat de botifarra pot semblar un plat simple i quotidià, però amb ‘Aroma d’Alfàbega’ les sensacions són diferents a les esperades.

El sabor intens de la botifarra combinat amb la frescor de l’alfàbega i el dolç de la poma caramel·litzada sorprenen i així ho transmetrem el divendres als qui proven aquesta elaboració 100% beterense”, ha explicat Escribà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà