Aquests són els set projectes per a la nova albereda de Bétera

S’ha obert un procés de participació perquè els veïns s’involucren en el projecte amb les seues idees

L’Ajuntament de Bétera ha presentat les set propostes per al projecte Nova Albereda. Set idees que canviaran l’aspecte de l’Albereda Escultor Ramón Inglés i que suposaran una remodelació que es durà a terme després d’escoltar les opinions dels veïns.

El projecte definitiu es redactarà tenint en compte els suggeriments i aportacions que haja fet la ciutadania en un procés de participació ciutadana que ha començat hui.

La regidora d’Urbanisme, Eva Martínez, ha destacat durant la presentació a peu de carrer que “l’objectiu és aconseguir un espai urbà amb diversitat d’usos, generant un ambient atractiu i de confiança on fomentar la convivència, participar en activitats a l’aire lliure, en definitiva, un espai on socialitzar i que siga l’orgull de tots els veïns”.

Aquest ambiciós canvi dotarà d’identitat i representativitat urbana l’Albereda, potenciant l’espai com un punt de centralitat que afavorisca la regeneració i revitalització urbana, cultural i recreativa de l’entorn.

Així mateix, servirà d’un espai de gaudi per a tota la població, dinamitzant el lloc i l’activitat econòmica de la zona.

A més millorarà les condicions mediambientals a la recerca de ser un espai referent en mobilitat sostenible.

Després d’un concurs d’idees en el qual han participat professionals del disseny urbà estes son les set propostes:

Proposta 1: Tradició-Viva.

Proposta 2: Riuet-2022

Proposta 3: Volteta i Orelleta

Proposta 4: Aigua-Cavallera

Proposta 5: Pentagrama-1234

Proposta 6: Cosint-Bétera

Proposta 7: Nous-Temps

Els projectes estan exposats fins a final de maig en la mateixa Albereda amb la idea de buscar la participació ciutadana i així conéixer l’opinió dels veïns sobre les diferents propostes i les seues aportacions per a construir una Nova Albereda. Així mateix, en breu, es realitzarà una exposició més exhaustiva i amb major detall de les propostes a l’Ajuntament Vell.

Durant cinc dies es col·locarà un estand amb dos educadors que s’encarregaran d’informar els veïns i veïnes sobre les propostes per a aquest nou projecte de remodelació. Un punt de participació on es recolliran suggeriments involucrant, així, a la ciutadania en la presa de decisions d’aquest espai tan emblemàtic de Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà