El PP reclama un nou centre de salut a la urbanització Mas Camarena

El diputat autonòmic José Juan Zaplana ha visitat la localitat

El diputat autonòmic del grup gopular, José Juan Zaplana, ha visitat hui Bétera, al per a fer costat al PP de la localitat en la seua reivindicació per millorar les seues infraestructures sanitàries.

Els populars, encapçalats per l’actual alcaldessa i candidata del PP a l’Alcaldia, Elia Verdevío, sol·liciten a la Generalitat la construcció d’un nou dispensari en la zona sud, a la urbanització Mas Camarena, a més de l’ampliació de l’actual centre de salut.

El diputat, l’alcaldessa, així com altres candidats de la llista popular, han assistit en primer lloc a la parcel·la que l’Ajuntament ja té prevista per a la ubicació del nou dispensari. Es tracta d’un terreny municipal, situat al costat del centre cívic, que ja es troba en construcció.

“És una demanda que venim exigint durant tota la legislatura i que la Generalitat no ha contemplat”, ha assegurat Verdevío, qui ha afegit que “aquesta dotació sanitària tan important es farà amb recursos propis” i que comptarà amb serveis de pediatria, medicina de família i matrona.

PP dispensario Bétera

Zaplana ha denunciat que “la situació de la sanitat valenciana és caòtica” i que “hi ha una situació de col·lapse permanent”. En aquest sentit, “l’Ajuntament, d’una manera responsable, està facilitant al màxim la labor de la Conselleria. L’Ajuntament ha posat a disposició el terreny i ara està la responsabilitat per part de la Conselleria d’equipar aqueix espai”, ha afegit el portaveu popular de Sanitat en Les Corts.

Ampliació del centre de salut

Altra de les reivindicacions dels populars de Bétera és l’ampliació de l’actual centre de salut del nucli urbà de Bétera, que dona servei a tots els veïns de la localitat, així com d’altres municipis de la comarca de Camp de Túria. “Aquesta és una de les demandes més reivindicades des del poble de Bétera i serà una realitat en uns anys, amb Carlos Mazón com a president”, ha assegurat *Verdevío, qui ha aprofitat per a agrair a Zaplana la seua visita per a “reivindicar infraestructures sanitàries de qualitat per a Bétera”.

“El centre de salut de Bétera té unes necessitats assistencials molt majors de les quals està rebent en l’actualitat”, ha afegit Zaplana. En aquest sentit, “Elia i el seu equip han fet un grandíssim treball de previsió, que no pot caure en picat”, ha afegit el diputat. “Necessitem recursos, infraestructures i nous professionals sanitaris”, ha conclòs Zaplana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà