La Volta tornará a eixir des de Bétera

Volta Bétera

Es disputarà entre el 31 de gener i el 4 de febrer

La setanté edició de la Volta a la Comunitat Valenciana, que es disputarà entre el 31 de gener i el 4 de febrer de 2024, comptarà amb la pujada inèdita a l’Alt del Miserat (Alacant) com un dels moments claus de la prova i la meta final de la qual serà el Port de València.

Amb cinc etapes amb eixides a Benicàssim, Canals , Sant Vicent del Raspeig, Teulada-Moraira i Bétera, la Volta estrena l’ascensió a l’Alt del Miserat, un port molt conegut entre l’aficionat local, però que mai s’ha pujat en una prova professional i que serà la meta de la quarta etapa.

En un recorregut que passarà per 84 poblacions valencianes i amb una distància total de 759 quilòmetres, en la Volta participaran alguns dels millors equips del món, com el Movistar, el Ineos o el UAE, que en l’edició de 2023 va comptar amb el campió de la prova, el ciclista portugués Rui Costa.

El director general de la Volta a la Comunitat Valenciana, l’exciclista Ángel Casero, va destacar la importància de l’impacte de la cita valenciana en unes declaracions facilitades per l’organització.

“Durant una setmana vam mostrar al món sencer, a més de 200 països, el millor de la Comunitat. Els seus paisatges, la seua capacitat per a ser seu de grans esdeveniments, l’hospitalitat de les seues gents i la passió dels seus aficionats a l’esport”, va comentar el que fora vencedor de la Volta a Espanya en 2001.

A més, l’organització també va anunciar la ruta de la sisena edició de la VCV Dones, que comparteix un any més ruta amb l’etapa 5 de la prova masculina, amb eixida a Bétera i arribada al Port de València amb les ascensions a L’Oronet i La Frontera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà