Bétera inaugura la seua Oficina d’Atenció Ambiental

limpieza Bétera

L’Ajuntament consolida la campanya BetNOVAera amb la presentació dels nous vehicles

L’Ajuntament de Bétera ha inaugurat aquest matí la seua nova Oficina d’Atenció Ambiental, oberta en l’avinguda del País Valencià número 78 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i el dimecres de 17 a 20 hores, amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar als veïns sobre la gestió dels residus.

L’alcaldessa Elia Verdevío ha manifestat que “amb l’obertura d’aquest espai es pretén oferir informació a la ciutadania i resoldre els seus dubtes sobre la correcta separació de residus en la llar. Un gest individual que sumat al de tots els veïns ens permet ser un municipi més ecològic, sostenible i respectuós amb el medi ambient” i ha recalcat que “a més aquesta oficina estarà atesa per educadors ambientals que posaran en valor els avantatges i els beneficis ambientals del reciclatge”.

“Els veïns podran resoldre els seus els dubtes en matèria de gestió de residus gràcies a la labor dels tres educadors ambientals amb els quals compta l’Ajuntament”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Gloria Campomanes.

Exhibició de vehicles

Durant l’acte inaugural, s’ha presentat també la nova flota de vehicles eficients per a la recollida de residus i neteja viària en l’Albereda de Bétera.

L’exhibició ha comptat amb una mostra representativa de tots els vehicles que s’han incorporat a la flota del servei de recollida i transport de residus “millorant els equips de treball amb vehicles lliures d’emissions de CO₂ i amb grandàries adequades a les característiques de les diferents zones de Bétera”, ha afirmat Gloria Campomanes.

limpieza Bétera

Dins de la flota, l’Ajuntament compta per a dur a terme una adequada recollida de residus en el municipi amb cinc camions de recollida bicompartimentats per a la recollida de dos tipologies de residus alhora, 1 llava-contenidors que permet disposar de contenidors nets, una cuba, dos recol·lectors de poda posterior, quatre escombradores, un camió de caixa oberta per a la recollida de voluminosos amb plataforma elevadora, un minirecolector bicompartimentat amb accés, 1 furgoneta-taller per a la reparació de contenidors, una furgoneta hidronetejadora, 1 furgoneta elèctrica, un camió xicotet de recollida especial i set tricicles de neteja manual.

Millores en el servei

Així, l’Ajuntament de Bétera, en col·laboració amb l’empresa concessionària del servei, TETMA, consolida la seua campanya BetNOVAera dins de l’àmbit d’actuació Bétera Sostenible.

Unes mesures empreses que, tal com ha afirmat la regidora de Medi Ambient “ens reafirmen en el valor de futur ambiental que volem per a Bétera. Ja que l’objectiu és fer de Bétera un municipi més net a través d’un servei que té un gran impacte en la ciutadania. El que permet que la vida a Bétera siga més saludable per als veïns donat el bon disseny de model de recollida i el transport de residus”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà