La Policia Local de Bétera realitzarà controls de drogues i alcohol al volant

La nova campanya s’estendrà del 2 al 15 de maig

Des de hui i fins al pròxim 15 de maig, la Policia Local de Bétera intensificarà els controls d’alcoholèmia i drogues tant en el nucli urbà com a les urbanitzacions.

L’objectiu de l’Ajuntament de Bétera és implementar polítiques integrals de salut pública per a protegir la ciutadania en l’àmbit de la seguretat viària. Per això, l’àrea de Seguretat Ciutadana, a través de la Policia Local, ha posat en marxa una campanya de vigilància i control sobre el consum de drogues i alcohol al volant.

Baix la premissa d’evitar que les persones que hagen ingerit alcohol o hagen consumit drogues circulen pel municipi, els agents de la Policia Local establiran aquest tipus de controls en diferents punts tant del nucli urbà com de les urbanitzacions.

Una labor que l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, ha valorat “perquè és necessari que la ciutadania es consciencie que al volant no es pot permetre ni una gota d’alcohol i ni drogues perquè fer el contrari implica una conducta contrària a la seguretat viària que a més contravé la llei”.

La regidoria de Seguretat Ciutadana ha recordat que el consum de drogues i alcohol són dos de les causes més freqüents en els accidents de trànsit. “Per això continuem reforçant la seguretat als nostres carrers amb controls d’aquest tipus que es complementen amb accions de conscienciació i vigilància per a reduir l’impacte sobre els sinistres de trànsit”, ha assenyalat el regidor Manuel Pérez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà